Välkommen till Klockarbols förskola!

Barn skriverKlockarbols förskola ligger i centrala Bälinge 15 kilometer norr om Uppsala. Vi har fyra avdelningar med barn i åldrarna 1-5 år.

På avdelningarna Grön och Gul går barnen som är 1-3 år och på avdelning Blå och Röd går barnen som är 3-5 år.

Vi arbetar utifrån tankar om hållbar utveckling och i våra lärmiljöer får barnen möjlighet till ett lustfullt och utforskande lärande.

Vi har nära till lantlig miljö och härliga skogsbackar samt har tillagningskök där vår kokerska serverar god och näringsriktig mat.

Vi är Qualiscertifierade sedan flera år.
Läs mer om Qualis här.

Vi har visning av förskolan på måndagar mellan klockan 13.00 – 14.00.
Vänligen kontakta vår visningsguide Gun-Britt Asplund på telefon: 018 – 727 79 21 för att boka ett datum.

Hos oss möter du och ditt barn välutbildade förskollärare,barnskötare och annan pedagogiskt utbildade pedagoger med lång erfarenhet och stor samlad kompetens.

Ta gärna kontakt med oss ifall ni har frågor!
Välkommen till oss!

Hitta hit!